Πληροφορίες προϊόντων

Αυτοκόλλητα τοίχου και παιδικά αυτοκόλλητα

Εύκολα γρήγορα και οικονομικά μπορείτε πλέον και εσείς να αλλάξετε το χώρο σας και τη διακοσμησή σας, επιλέξτε όποιο σχέδιο ταιριάζει στο χώρο σας ανάμεσα από τις διαφορετικές συλλογές μας και χαρείτε την καινούρια σας διακόσμηση χωρίς να χρειάζεται να είστε επαγγελματίας για να το πετύχετε. Σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε από διάφορες διαστάσεις που προτείνουμε στο κάθε προϊόν, για οποιαδήποτε άλλη διάσταση ή αλλαγή επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα αυτοκόλλητα τοίχου τοποθετούνται εύκολα στο χώρο σας και είναι ικανά να αλλάξουν εντελώς την όψη και τη διακοσμησή του. Δίνοντας ένα λείο ματ αποτέλεσμα, δίνουν την εντύπωση οτι είναι ένα με τον τοίχο ή την επιφανειά σας. 

Τοποθετούνται πολύ εύκολα αρκεί να ακολουθήσετε της οδηγίες τοποθέτησης τους, σε τοίχο αρκεί να είναι λείος, σε ξύλινη – γυάλινη – οποιαδήποτε λεία επιφάνεια, ντουλάπα – πόρτα – ψυγείο – τζαμαρία – βιτρίνα κτλ.

Αφαιρούνται πολύ εύκολα χωρίς να αφήνουν κόλλα, σε πολύ μεγάλες επιφάνειες θα πρέπει να συμβουλευτείτε τις οδηγίες αφαίρεσης για να μήν υπαρξουν υπολείματα κόλλας ούτε σε αυτή την περίπτωση.

Αυτοκόλλητο ψυγείου

Δώστε ζωντάνια και χρώμα στην κουζίνα σας!

Επιλέξτε το θέμα που σας ταιριάζει σε υφασμάτινο αυτοκόλλητο ή αυτοκόλλητο βυνιλίου με πλαστικοποίηση. Το υφασμάτινο αυτοκόλλητο τοποθετείται πανεύκολα, και δίνει μια ματ ελαφρώς ανάγλυφη επιφάνεια στο ψυγείο σας. Δεν αφήνει ίχνη κόλλας όταν θα θελήσετε να το αφαιρέσετε από το ψυγείο σας, και καθαρίζεται με ελαφρώς βρεγμένο πανί χωρίς απορρυπαντικό. Ιδανικό για να προστατέυει το ψυγείο σας από τις καθημερινές γρατζουνιές.

Το αυτοκόλλητο βυνιλίου τοποθετείται εύκολα και δίνει μια ματ λεία επιφάνεια στο ψυγείο σας. Όταν θα θελήσετε να το αφαιρέσετε θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες αφαίρεσης βυνιλίου έτσι ώστε να αποφύγετε υπολείματα κόλλας στο ψυγείο σας. Προτείνεται σε περιπτώσεις που χρειάζεται πολύ συχνό καθάρισμα η επιφάνεια, πχ μικρά παιδιά, γιατί μας δίνει τη δυνατότητα ακόμα και να χρησιμοποιήσουμε ήπιο απορρυπαντικό με μαλακό σφουγγάρι.

Αυτοκόλλητο πόρτας

Δώστε χαρακτήρα σε κάθε σας χώρο ξεκινώντας από την πόρτα! Επιλέξτε το θέμα που σας ταιριάζει σε υφασμάτινο αυτοκόλλητο ή αυτοκόλλητο βυνιλίου με πλαστικοποίηση.   Το υφασμάτινο αυτοκόλλητο τοποθετείται πανεύκολα, και δίνει μια ματ ελαφρώς ανάγλυφη επιφάνεια στην πόρτα σας. Δεν αφήνει ίχνη κόλλας όταν θα θελήσετε να το αφαιρέσετε και καθαρίζεται με ελαφρώς βρεγμένο πανί χωρίς απορρυπαντικό. Ιδανικό για να προστατέυει τις πόρτες σας από τις καθημερινές γρατζουνιές.   Το αυτοκόλλητο βυνιλίου με πλαστικοποίηση τοποθετείται εύκολα και δίνει μια ματ λεία επιφάνεια στην πόρτα σας. Όταν θα θελήσετε να το αφαιρέσετε θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες αφαίρεσης βυνιλίου έτσι ώστε να αποφύγετε υπολείματα κόλλας. Δεν ενδείκνυται να παραμένει πολλά χρόνια σε ξύλινη επιφάνεια γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να αφήσει αρκετά υπολείματα κόλλας κατα την αφαιρεσή του. Προτείνεται σε περιπτώσεις που χρειάζεται πολύ συχνό καθάρισμα η επιφάνεια, πχ μικρά παιδιά, γιατί μας δίνει τη δυνατότητα ακόμα και χρήση ήπιου απορρυπαντικού με μαλακό σφουγκάρι.

Αυτοκόλλητη ταπετσαρία

“Ταξιδέψτε” στο χώρο σας με χρώματα και εικόνες!   Επιλέξτε το θέμα που σας ταιριάζει σε υφασμάτινη αυτοκόλλητη ταπετσαρία.  Η υφασμάτινη ταπετσαρία τοποθετείται πανεύκολα χωρίς να χρειάζεται να είστε επαγγελματίας. Δίνει μια ματ ελαφρώς ανάγλυφη επιφάνεια στον τοίχο σας ή σε οποιαδήποτε επιφάνεια θελήσετε να την τοποθετήσετε, πχ γυψοσανίδα, ξύλινη ή γυάλινη επιφάνεια, απαραίτητη προϋπόθεση ο τοίχος σας ή η επιφάνεια στην οποία θα τοποθετηθεί η ταπετσαρία να είναι λεία. Δεν καταστρέφει τον τοίχο σας όταν θα θελήσετε να αφαιρέσετε την ταπετσαρία, καθώς δεν αφήνει ίχνη κόλλας. Η ταπετσαρία υψηλής ποιότητας είναι κατάλληλη και ανθεκτική για εσωτερικούς χώρους.   Πριν την τοποθέτηση είναι απαραίτητο να διαβάσετε και να ακολουθήσετε τις οδηγίες τοποθέτησης για να έχετε ένα σωστό αποτέλεσμα και να μήν χαλάσετε την ταπετσαρία σας.

Πίνακες σε καμβά

Οι πίνακες σε καμβά τυπώνονται σε καμβά υψηλής ποιότητας εσωτερικού χώρου, τοποθετούνται σε ξύλινο τελάρο και φτάνουν σε σας έτοιμοι για τοποθέτηση στον τοίχο σας. Η εκτύπωση γίνεται με ανεξίτιλα μελάνια που δεν θα ξεθωριάσουν σε εσωτερικό χώρο και είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Ο καμβάς που θα παραλάβετε θα έχει μια μάτ ανάγλυφη επιφάνεια. 

Παραβάν

Διαχωρήστε το χώρο σας με μια όμορφη εικόνα που θα συμπληρώσει τη διακοσμησή σας!

Επιλέξτε ανάμεσα σε παραβάν με τελαρωμένο καμβά ή παραβάν τυπωμένο απευθείας στο ξύλο

Τα παραβάν είναι τυπωμένα σε καμβά υψηλής ποιότητας εσωτερικού χώρου, με ανεξίτιλα μελάνια που δεν θα ξεθωριάσουν σε εσωτερικό χώρο και είναι φιλικά προς το περιβάλλον, τοποθετούνται σε ξύλινο τελάρο και φτάνουν σε εσάς έτοιμα για την τοποθέτηση στο χώρο σας.  Το παραβάν σας θα έχει μια ματ ανάγλυφη επιφάνεια και θα είναι πολύ ελαφρύ.

Το ξύλινο παραβάν τυπώνεται απευθείας στο ξύλο δίνοντας ένα μοναδικό απατέλεσμα καθώς δεν αλλοιώνεται η όψη του ξύλου (τα νερά του ξύλου). Εδώ έχουμε μια πιο βαριά κατασκευή απ ‘οτι ο καμβάς, αλλά έχουμε την δυνατότητα εκτύπωσης του θέματος και από τις δύο όψεις του παραβάν. Για το ξύλινο παραβάν θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας οτι η εικόνα θα βγεί σε πιο σκούρα χρώματα λόγω της απευθείας εκτύπωσης στο ξύλο.

Καθαρίζεται με μαλακό πανί βρεγμένο.

Αυτοκόλλητα κουζίνας και μπάνιου

Τα αυτοκόλλητα μπάνιου και κουζίνας είναι ακριβώς το ίδιο υλικό με τα αυτοκόλλητα τοίχου, αλλα επιπλέον είναι πλαστικοποιημένα για μεγαλύτερη αντοχή στην υγρασία από τις συνθήκες του μπάνιου – κουζίνας. Για την τοποθετησή τους θα πρέπει η επιφάνεια στην οποία θα κολλήσουν να είναι καθαρή από υγρασία, μούχλα ή άλατα, και να είναι τουλάχιστον 48 ώρες στεγνή η επιφάνεια ειδικά στο μπάνιο, διαφορετικά το αυτοκόλλητο υπάρχει περίπτωση να αρχίσει να ξεκολλάει.   Τοποθετούνται εύκολα στο χώρο σας και είναι ικανά να αλλάξουν εντελώς την όψη και τη διακοσμησή του. Δίνοντας ένα λείο ματ αποτέλεσμα, δίνουν την εντύπωση οτι είναι ένα με τον τοίχο ή την επιφανειά σας.    Τοποθετούνται πολύ εύκολα αρκεί να ακολουθήσετε της οδηγίες τοποθέτησης τους, σε τοίχο αρκεί να είναι λείος, σε ξύλινη – γυάλινη – οποιαδήποτε λεία επιφάνεια, ντουλάπα – πόρτα – τζαμαρία – κτλ.   Αφαιρούνται πολύ εύκολα χωρίς να αφήνουν κόλλα, σε πολύ μεγάλες επιφάνειες θα πρέπει να συμβουλευτείτε τις οδηγίες αφαίρεσης για να μήν υπαρξουν υπολείματα κόλλας ούτε σε αυτή την περίπτωση.