Προφίλ

Με 12 χρόνια εμπειρίας στις ψηφιακές εκτυπώσεις, στη διακόσμηση χώρων και στη διαφήμιση,  είμαστε έτοιμοι να σας καλωσορίσουμε και στην ηλεκτρονική μας σελίδα www.homesticker.gr, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που δημιουργήθηκε για να κάνει προσιτή σε όλους τη διακόσμηση χώρου για το σπίτι αλλά και για τον επαγγελματικό σας χώρο. Εύκολα και απλά διαλέγετε το σχέδιο που σας αρέσει και ταιριάζει στο δικό σας χώρο, σε διαστάσεις και υλικά που εσείς θα επιλέξετε.

Τα προϊόντα μας αφορούν αυτοκόλλητα τοίχου για ολόκληρο το σπίτι και την επιχείρησή σας, με ιδιαίτερη βαρύτητα στη διακόσμηση παιδικών δωματίων. Πίνακες σε καμβά, αυτοκόλλητες ταπετσαρίες, αυτοκόλλητα για ψυγείο και πόρτα, ειδικές κατασκευές και πολλά άλλα που θα ακολουθήσουν. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι άριστης ποιότητας, επιλεγμένα με αυστηρά κριτήρια και κατάλληλα για τις εφαρμογές για τις οποίες προορίζονται, με αυστηρό ποιοτικό έλεγχο σε κάθε στάδιο της παραγωγής.

Κάθε υλικό που σας προτείνουμε έχει επιλεχθεί και δοκιμαστεί  για την αντίστοιχη εφαρμογή που σας προτείνεται, γι αυτό το λόγο θα δείτε σε κάποια προϊόντα να υπάρχει η επιλογή ανάμεσα σε διαφορετικά υλικά  και σε κάποια άλλα όχι. Τα αυτοκόλλητα τοίχου είναι κατάλληλα για επικόλληση σε τοίχο εύκολα και απλά αρκεί να ακολουθήσετε τις οδηγίες τοποθέτησης, και θα μπορούν  να διακοσμήσουν το χώρο σας για όσο καιρό εσείς θέλετε.

Τέλος δεσμευόμαστε να βρίσκουμε για εσάς ολοένα και περισσότερα σχέδια και εφαρμογές για να καλύπτουμε πάντα τις δικές σας ανάγκες, στις καλύτερες δυνατές τιμές και  σε αυστηρά επιλεγμένα υλικά άριστης ποιότητας.